top of page
Üdvözöllek a honlapomon...

Egy coach vagy tanácsadó kiválasztása nem feltétlenül könnyű feladat, lehet hogy ez az első alkalom az életedben és nem pontosan tudod, mi mindenről is szól, de az is lehet, hogy már volt részed tanácsadásban és szeretnéd folytatni. Remélem, hogy ez a honlap választ nyújt a kérdéseidre és az aggodalmaidra, amelyek a coachinggal vagy a tanácsadással kapcsolatban adódnak.

Kérlek nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot, ha további kérdéseid merülnének fel vagy ha szeretnél megbeszélni egy ingyenes konzultációt.

Mit tennél, ha nem korlátozna félelem?

Úgy hiszem, hogy legtöbbünket valami meggátolja abban, hogy cselekedjünk, hogy valóra váltsuk az álmainkat, hogy hozzákezdjünk...

Eljátszottál-e már valaha a gondolattal, hogy egyáltalán nem létezik félelem és kudarc? Ha ez így lenne, tennél-e valamit másként az életedben? Megváltozna-e akkor valami?

Merd azt tenni, amit az ösztöneid súgnak neked. Nem vagy egyedül, engedd, hogy segítsek.

"Egy év múlva azt fogod kívánni, bárcsak elkezdted volna

​Ma."-Karen Lamb

 

 

 

Sosem túl késő változást hozni az életedbe. Ha nem most, akkor mikor?

 

 

​"A boldogság nem az, amit a jövőre halogatunk, hanem amit a jelenre tervezünk." - Jim Rohn

 

"Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen. Feszítsd hát ki vitorlád. Hajózz ki a biztos öbölből.

Kapaszkodj a siker szeleibe!

"Álmodj! Fedezz fel!-Mark Twain

Kérj időpontot egy ingyenes konzultációra

Discover

Your Greatest Self.

Név *

Email *

Tárgy

Üzenet

Your details were sent successfully!

Szilágyi Erika vagyok, Pszichológus és Life Coach. Tanácsadást és coaching szolgáltatást nyújtok egyének és csoportok számára nemzetközi szinten.

 

Mi is az a tanácsadás?

Mindannyiunk életében megjelenhetnek olyan szituációk és érzelmek, amikkel nem tudunk mit kezdeni. Ezek között előfordulhat veszteségérzet, magány, zavarodottság, aggodalom, stressz, harag és frusztráció.  Nem tudjuk mit kezdjünk magunkkal, hogyan reagáljunk, ami tehetetlenség és elakadtság érzetet okoz bennünk.  A tanácsadás, amit gyakran Beszéd Terápiának is neveznek, átvezet a nehéz időkön. Hogyan? A találkozókat általában heti egy alkalommal tartjuk meg. Ez a rendszeres elhivatottság jobb esélyekhez segít abban, hogy rájöjj, miért ütközöl nehézségekbe. A megközelítésem az öntudatosságra, a döntések megértésére fókuszál, hogy értelmet találjunk az élet útvesztőiben, felelősséget vállalva a saját életünkért, letisztázva a céljainkat, az “itt és most” keretein belül dolgozva.

Mi a Coaching?

Ez egy egyszerű, de hatékony személyi fejlődési forma. Sokunknak nagy tervei vannak azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnénk tenni, mivé akarunk válni és kik akarunk lenni. Gyakran semmit nem teszünk azért, hogy elérjük ezt. Némelyikünk sikeres a saját határai között, de van egy ürességérzet bennünk. Az élet cél nélkül, alig nevezhető életnek. Az az érzés, ami gyakran hiányzik, a nagy kérdés, hogy miért vagyunk itt vagy, hogy hogyan tudjuk elérni az álmainkat. A coaching segít felfedezni azt, hogy mi az ami fontos és mi az ami segít egy értelemmel teli élet létrehozásában, megerősítve a saját minőségeidet és eszméidet. A coaching segít egy teljesebb és gazdagabb élet megélésében; segít azonosítani mi az, ami fontos és hogy hogy használd a készségeidet, hogy ezt elérd. A coaching kiépíti és fejleszti azokat a készségeket és képességeket, melyek szükségesek a hatékonyabb döntéshozatal eléréséhez vagy a hatékony kapcsolatokhoz (legyenek azok személyesek vagy szakmaiak). A coaching fejleszti a kommunikációs készségeidet a párbeszéden, vizsgálaton és interakción keresztül, ami elősegíti a tudatosság, cél, kompetencia és jólét létrejöttét.

bottom of page